Urban Deli Sveavägen ett stenkast från Hötorget med hotell i källaren, restaurang, bar, salladsbar, takpark, café, lounge, matstudio och konferens. Här är det alltid full aktivitet från morgon till kväll alla dagar i veckan med frukost, lunch och middag. Takparken på 9:e våningen erbjuder en härlig bar och uteplats i parkmiljö med fantastisk utsikt över Stockholm. I delin och butiken erbjuder vi förutom ost, chark, kött och skaldjur våra egna middagskassar och portionsrätter.

Restaurang

SÖN - TIS 11.30-23.00

ONS - LÖR 11:30-00:00

FRUKOST

VARDAGAR 07.00-10.00

HELG 08.00-10.30

Butik & DELI

MÅN – LÖR 08.00-22.00

SÖN 08.00-20.00

Takpark

MÅNDAG stängt

TISDAG 15.00 - sent

ONSDAG 15.00 - sent

TORSDAG 15.00 - sent

FREDAG 15.00 - sent

LÖRDAG 12.00 - sent

SÖNDAG 15.00 - sent

Café

MÅN-FRE 08.00 - 20.00

SAT 09.00 - 20.00

SÖNDAG 09.00-17.00

Reception Hotell

DYGNET RUNT

Queer Heights 29 juli - 4 aug

Join our jubilant celebration of life, love, and pride on Stockholm’s most fabulous rooftop. Here you are not just welcome—you are celebrated.

Event och möten

Matstudion

Kom och njut av en gemensam festmåltid i vår matstudio som lätt förvandlas till en chambre Séparée. Perfekt för stora sällskap, vår avskilda plats erbjuder fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Oavsett om det är med vänner, familj eller kollegor finns gott om plats för alla att koppla av och njuta av god mat och dryck utan krångel. Vår vänliga personal ser till att ni får en minnesvärd kväll från början till slut. Så välkommen att boka vår matstudio för en födelsedag, årsdag eller bara en kväll att minnas.

missing
missing
missing
missing

Takpark och takbar

Sippa på en drink som är lika vacker som god i ett kylt glas med en av Stockholms mest spektakulära utsikter? Varmt välkommen till Urban Delis Takpark, en stadspark bland molnen belägen mitt i city! Vintertid flyttar vi in i vår inglasade takbar och njuter av utsikten inne i värmen från vår inglasade takbar. Vi siktar på att just du ska få ta del av känslan som vi vill dela. Helt enkelt Stockholms bästa takhäng. Taket är perfekt för fest i mindre och större sällskap.

missing
missing
missing

Våra nyrenoverade mötesrum

Välkomna till våra nyrenoverade mötesrum på Urban Deli Sveavägen där kreativiteten flödar fritt. Oavsett om ni behöver utrymme för affärsmöten eller inspirerande workshops, så har vi lokalerna maten och drycken. Här ger vi er verktygen för att skapa det innehåll ni behöver för en lyckad dag. Våra rum är flexibla, är ni 13 personer räcker det med ett rum, är ni fler öppnar vi upp väggarna mellan rummen och ni kan vara upp till 80 personer beroende på möblering.

missing
missing
missing
missing
missing
missing

Egen matsal och bar

Utforska en urbant inspirerad restaurangupplevelse i vår inre restaurang och bar. Här kan du njuta av det bästa av stadens smaker i en atmosfär som välkomnar till en kul kväll i fred från restaurangens övriga gäster, din egen chambre separeé. Här dukar vi upp med innovativa rätter och handgjorda cocktails. En god upplevelse mitt i stadens pulserande hjärta med egen ingång och bar. Klart du kan få din egen bartender om du önskar.

missing
missing

Nyheter

DON'T MISS UPCOMING EVENTS!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Urban Deli så behöver du inte missa allt det roliga som händer hos oss

Här hittar du oss

Kontakt Sveavägen

Adress Sveavägen

Sveavägen 44, 111 34 Stockholm