missing

Vi vill göra matlivet enklare, godare och lyckligare. Arrangera en frukost med kompisgänget, ett lunchmöte med arbetsgruppen, åkt på att fixa personalfesten eller om du ska gifta dig. Vi lagar maten och du väljer ur ett brett sortiment som förhoppningsvis innehåller något som passar just dig.

Förutom god mat har vi lokaler som vi hyr ut för större och mindre sällskap. Självklart kan du boka kockar, serveringspersonal, porslin, bord, dukar och annat som hör till. Boka ett möte med någon av våra säljare så ordnar de en visning hos oss eller så kommer vi till er och presenterar vad vi kan sy ihop.

missing

Julbord från Urban Deli Catering

Till er alla från oss all på Urban Deli, en fröjdefull jul. Vi kommer hem till dig med maten. Begränsningarna är få, vi levererar till julfesten, hem till julbordet, till båten och förskolan. Vårt otraditionella julbord från Urban Deli innehåller godsaker som najadlax, kycklingleverterrin, portvinsgelé, forellrom, matjessill från Norrøna, lufttorkad svensk skinka. Japp och den är svensk och supergod. Det finns även vegansk variant! Se menyn längre ner.

Du kan beställa detta julbord från 30 november till dan före dopparedan, 23 december. Ring eller mejla oss på +46 8 425 500 10 eller catering@urbandeli.se så löser vi resten.

missing

Presentkort

Det är inte alltid enkelt att komma på en julklapp som ska passa alla i smaken. Vårt presentkort blir din räddning! Valfrihet och matglädje i julklapp till alla. Det kan lätt förvandlas till en middag med kompisar eller en snutt korv och en bit ost från saluhallen. Kanske blir det en middagskasse för två? Någon kanske väljer att köpa hem hela julen från butiken med våra egna sillar, pastejer, jansson och andra godsaker för ett komplett julbord. Ja, möjligheterna känns oändliga men vi gör det enkelt för dig att sprida julglädje.

Ring eller mejla så hjälper vi dig! +46 8 425 500 10, catering@urbandeli.se

missing

Jullådor

Den står där och tar plats. Välfylld med spännande, utvalda matvaror. Den sticker ut på presentbordet och vare sig du väljer den lilla eller stora lådan är det en perfekt ge-bort-present till kollegor, kunder eller till glöggminglet.

Mindre jullådan Rabarberglögg, Oliver, Valenciamandlar, Fikonmarmelad, Lyxigt fröknäcke, 16 månaders Gruyere Noir, Nougat och Julkaffe by Gringio 595 kr (531 ex moms)

Stora jullådan Rabarberglögg, Oliver, Valenciamandlar, Juliga Chips, Fikonmarmelad, Lyxigt fröknäcke, 16 månaders Gruyere Noir, Brilliat Savarine, Nougat, Julkaffe by Gringio, och en snygg Mandelstrut. 795 kr (710 kr ex moms)

Kontakta oss för beställning av jullådor catering@urbandeli.se eller ring +46 8 425 500 10.

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR OCH BESTÄLLNINGAR