Urban Deli Nytorget ligger mitt i Sofo på Södermalm. Hos oss går frukosten över i lunch som glider över till eftermiddagsfika som blir after-work och kombineras med en shoppingrunda i butik och deli. På helgerna är det ofta hög puls både i matsalen och i baren. Urban Deli Nytorget erbjuder frukost, lunch, middag och brunch på helgerna. I delin och butiken erbjuder vi förutom ost, chark våra egna middagskassar och portionsrätter. Sommartid öppnar vi upp en jättelik uteservering som sträcker sig mellan restaurangen och Nytorgsparken.

RESTAURANG

SÖN-TOR 11.00-23.00

FRE 11.00-01.00

LÖR 09.30-01.00

BUTIK

ALLA DAGAR 08.00-21.00

Nyheter

Hyr vår bar

AW? FEST? FRUKOST?

Letar du efter en bar för AW, kalas, frukost eller middag? Vi har en du kan hyra för en kväll. Du får en egen ingång, vi serverar mat och dryck efter önskemål och du har parken som utsikt.

Hör av dig så berättar vi mer!

DON'T MISS UPCOMING EVENTS!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Urban Deli så behöver du inte missa allt det roliga som händer hos oss

Här hittar du oss

Adress Nytorget

Nytorget 4, 116 40 Stockholm

Middagskassar

Goda, lättlagade middagar

Våra middagskassar är en nästan färdig restaurangmiddag för två som du själv lägger sista handen på. Middagarna tar mellan 10 och 30 minuter att laga till och finns för minst 2 personer. Vi har ett stort utbud som du hittar i vår webbutik eller i våra butiker på Nytorget, Sickla och Sveavägen och det går oftast att välja mellan kött, fisk fågel, vegetarisk eller vegansk middagskasse. Om du har en favoritkasse som för dagen inte hittar i våra butiker, hjälper vi dig gärna att plocka ihop varorna till kassen på plats.