missing

På Urban Deli Sickla är stämningen familjär och på vardagarna trängs lunchgästerna som arbetar i närliggande kvarter. Med sitt läge precis utanför gallerian i Sickla Köpkvarter lockas inte bara närboende utan även gäster från Söder ändå ut till Värmdölandet. Även om sammansättningen är densamma med restaurang, butik, saluhall och bar blir kvällarna lite lugnare här och vardagarna lite intensivare. Den långa saluhallsdisken lockar till helgens inköp och med biograf och andra aktiviteter i närområdet börjar eller avslutar man ofta kvällen hos oss. På Urban Deli Sickla huserar också köket där alla våra egna varor tillagas, från färdiga rätter till såser, tillbehör, korvar och egen inlagd sill.

Restaurang

MÅN-TORS: 11-22

FRE: 11-23

LÖR: 11:30-23

SÖN: 11:30-17

Köket stänger 1 timme för stängningstid

Butik

MÅN-FRE: 07-20

LÖR: 09-19

SÖN: 09-17

Kökets avvikande öppettider

FRE 23 DEC 11-16 (stänger senast 17)

LÖR 24 DEC Julafton STÄNGT

SÖN 25 DEC Juldagen STÄNGT

26-30 DEC 11:30-21

LÖR 31 DEC Nyårsafton 12-16

SÖN 1 JAN Nyårsdagen STÄNGT

FRE 6 JAN Trettondagen 11:30-21

Vad är på gång

dec07

Sveavägen/Takpark

17:00 - 21:00
DJ AMANDA EDDESTÅL

Lill-lördag med Amanda bakom dj-båset. Det bjuds på uptempo, dansant och lite funk.

dec08

Sveavägen/Takpark

17:00 - 21:00
DJ MACK BEATS

Mack Beats är en av de största vi har inom den svenska hiphop scenen. Han kommer bjuda på Hiphop/rnb och afrobeats.

dec09

Sveavägen/Takpark

17:00 - 21:00
DJ RAWEL

Kom och fira in helgen med AW-pepp hos oss. Rawel bjuder på roliga remixer, dansiga beats, rolig hiphop och en och annan rnb-låt, SKÅL!

dec09

Sveavägen/Takpark

21:00 - 01:00
DJ PRECIOUS KARGO

Med Precious Kargo bakom dj-båset blir det svårt att stå still, Det blir dans dans dans. Hiphop/Afrobeats/Dancehall. Kom förbi, du kommer inte bli besviken!

dec10

Nytorget/Postbar

09:30 - 12:00
Melodikrysset med frukost

Njut av frukost och tävla med Melodikrysset med start klockan 09.30. ❤ Boka bord för att säkra en plats eller dyk upp och chansa. 155 kr/person, betalas på plats.

dec10

11:00 - 16:00
JULMARKNAD

JULMARKNAD PÅ URBAN DELI 10 DECEMBER.

Klockan 11-16.00

Nu är det jul igen, kom förbi på Julmarknad hos oss på Urban Deli Sveavägen. Våra leverantörer kommer sälja godsaker och bjuda på smakprover. Det kommer vara fokus på Mat, dryck, glögg, blommor, godis och allt annat som hör julen till.

- Urban Deli egna julmat - Gastro - Sörmlands chark. - Svenska äpplen från österlen. - Pärlans kola - BAK: Glögg, pepparkakor etc - Bergfalk - Pure Baking: Glutenfritt bröd - Lykke kaffe: Julkaffe - Pettersson & M: Dryck - Kombucheriet - Nykkelbryggeriet - Chokladfabriken

Välkomna förbi i butik, saluhall och market på Sveavägen

Här hittar du oss

Kontakt Sickla

Maila oss

Adress Sickla

Hesselmans Torg 12, 131 54 Nacka

missing

Saluhallen

I vår saluhall hittar du ett stort urval av svenskt kött, fisk, chark, ost och en hel del färdiga lösningar för en perfekt lunch eller middag. Vad sägs om vår populära skaldjursplatå, ostron eller chark- och ostbrickor som du enkelt beställer direkt över disk färdigt att bara servera hemma.

Vår personal hjälper dig gärna om du behöver inspiration eller behöver förslag på lösningar. Välkommen!

Middagskassar

Goda, lättlagade middagar

Våra middagskassar är en nästan färdig restaurangmiddag för två som du själv lägger sista handen på. Middagarna tar mellan 10 och 30 minuter att laga till och finns för minst 2 personer. Vi har ett stort utbud som du hittar i vår webbutik eller i våra butiker på Nytorget, Sickla och Sveavägen och det går oftast att välja mellan kött, fisk fågel, vegetarisk eller vegansk middagskasse. Om du har en favoritkasse som för dagen inte hittar i våra butiker, hjälper vi dig gärna att plocka ihop varorna till kassen på plats.

Till webbutiken
missing

Butiken

Det ska vara kul att handla! Det är en av ursprungsidéerna till våra butiker. Här knallar du runt och inspireras till ny spännande matlagning och idéer till måltider för stora och små sällskap till najs musik. Våra butiker och saluhallar är lite av restaurangernas skafferi vilket märks i sortimentet. Så förutom riktigt fina råvaror hittar du allt det goda från vårt eget kök som till exempel såser, röror, färdiglagade råvaror och tillbehör och inte minst våra populära middagskassar för två. Dessutom har vi kaffe, frukt och grönt, presenter, godis och bröd.

missing