Konferens & Lokaler

KONFERENS OCH MÖTEN – MITT I CITY

 

Lokaler för konferens, möten eller fest

På Urban Deli finns lokaler som passar massor med olika typer av events och arrangemang, från det lilla mötet till den storslagna festen. För offert på våra lokaler, maila catering@urbandeli.se eller ring 08-425 500 10.

MATSTUDION

Urban Deli Matstudio är en intim och trevlig lokal med en härlig hemma-hos-känsla. Lokalen har egen entré från Luntmakargatan vilket gör att ni är helt ostörda från övrig restaurangverksamhet på Urban Deli Sveavägen. Matstudion kan med fördel användas vid det lilla mötet där ni vill sitta i en annorlunda och kreativ miljö. 65-tums tv för presentationer finns att hyra. Lokalen har dessutom fyra topputrustade kök där ni kan genomföra en rolig matlagningsaktivitet tillsammans med en egen kock eller t.ex. ha en produktlansering för max 30 personer med mingel och buffé.


TAKPARK BY URBAN DELI

Takpark by Urban Deli erbjuder Stockholms mäktigaste takterrass med härlig parkmiljö och storslagen utsikt över takåsarna. Perfekt för ett mingel, roliga typer av events eller träningsaktiviteter. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att hyra delar eller hela taket för ett större eller mindre event.


MÖTESRUM

På Urban Deli Sveavägen finns en större lokal avsedd för konferenser och möten. Lokalen som är på totalt 90 kvm kan delas av till 2 eller 3 mindre rum på 30 kvm vardera. Lokalen möbleras efter behov och är utrustade med tillbehör för möten och konferens, som whiteboard, projektor, skärmar, blädderblock och självklart WIFI.

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss