Konferens & Lokaler

BACK TO BUSINESS – MITT I CITY

Äntligen kan vi mötas igen, på riktigt. Att komma till en ny miljö, om så även för några timmar, ger en riktig energikick för hela gruppen. Våra olika konferenspaket är väl sammansatta med allt från enkla dagkonferenspaket till all-inclusive med övernattning på Hotel With Urban Deli.

Börja dagen med en frukost på vår härliga takterrass!! Eller varför inte avsluta konferensen med en vinprovning på taket? Vi kan självklart skräddarsy er konferens helt efter era behov och önskningar! Hör av er till oss om ni behöver hjälp med er val.

 

Exempel på dagkonferens:
• Frukost på vår härliga takterrass där vi bjuder på en magisk utsikt över Stockholm: frukostsmörgås, vår hemmagjorda smoothie, färskpressad juice, kaffe & té
• Fri tillgång till kaffe samt frukt under dagen
• Lunch i vår restaurang: dagens fisk el kött samt våra populära Sallad ´n stuffs olika alternativ
• Em. fika med sött & salt
• Konferenslokal
• 3-rätters middag (dryck tillkommer)

Från 1345 kr per person ex moms, (1420 kr per person ink moms)

Exempel på helpensionskonferens:
• Frukost på vår härliga takterrass där vi bjuder på en magisk utsikt över Stockholm: frukostsmörgås, vår hemmagjorda smoothie, färskpressad juice Kaffe & té
• Fri tillgång till kaffe samt frukt under dagen
• Lunch i vår restaurang: dagens fisk el kött samt våra populära Sallad ´n stuffs olika alternativ
• Em. fika med sött & salt
• Konferenslokal
• 3-rätters middag (dryck tillkommer)
• Del i dubbelrum ink frukost dag två

Från 2220 kr per person ex moms, (2486 kr per person ink moms)
Enkelrumstillägg 350 kr ex moms, (392 kr per person ink moms)

Kontakta Teresia Ojala för vidare information och bokning – catering@urbandeli.se. Eller ring oss på 08-425 500 10.


Lokaler för konferens, möten eller fest

På Urban Deli finns lokaler som passar massor med olika typer av events och arrangemang, från det lilla mötet till den storslagna festen. För offert på våra lokaler, maila catering@urbandeli.org eller ring 08-425 500 10.

MATSTUDION

Urban Deli Matstudio är en intim och trevlig lokal med en härlig hemma-hos-känsla. Lokalen har egen entré från Luntmakargatan vilket gör att ni är helt ostörda från övrig restaurangverksamhet på Urban Deli Sveavägen. Matstudion kan med fördel användas vid det lilla mötet där ni vill sitta i en annorlunda och kreativ miljö. 65-tums tv för presentationer finns att hyra. Lokalen har dessutom fyra topputrustade kök där ni kan genomföra en rolig matlagningsaktivitet tillsammans med en egen kock eller t.ex. ha en produktlansering för max 30 personer med mingel och buffé.


TAKPARK BY URBAN DELI

Takpark by Urban Deli erbjuder Stockholms mäktigaste takterrass med härlig parkmiljö och storslagen utsikt över takåsarna. Perfekt för ett mingel, roliga typer av events eller träningsaktiviteter. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att hyra delar eller hela taket för ett större eller mindre event.


MÖTESRUM

På Urban Deli Sveavägen finns en större lokal avsedd för konferenser och möten. Lokalen som är på totalt 90 kvm kan delas av till 2 eller 3 mindre rum på 30 kvm vardera. Lokalen möbleras efter behov och är utrustade med tillbehör för möten och konferens, som whiteboard, projektor, skärmar, blädderblock och självklart WIFI.

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss