missing

Event & möten

På Urban Deli finns lokaler som passar massor med olika typer av events och arrangemang, från det lilla mötet till den storslagna festen. Vad sägs om ett matlagningsevent i vår Matstudio eller slå på sort med ett mingel på vår Takpark med utsikt över hela Stockholm. Vi kan självklart också hjälpa till med planering och genomförande av event i era lokaler.

Kontakta oss för mer information!

lokaler mitt i city

MATSTUDION

Urban Deli Matstudio är en intim och trevlig lokal med en härlig hemma-hos-känsla. Lokalen har egen entré från Luntmakargatan vilket gör att ni är helt ostörda från övrig restaurangverksamhet på Urban Deli Sveavägen. Matstudion kan med fördel användas vid det lilla mötet där ni vill sitta i en annorlunda och kreativ miljö. 65-tums tv för presentationer finns att hyra. Lokalen har dessutom fyra topputrustade kök där ni kan genomföra en rolig matlagningsaktivitet tillsammans med en egen kock eller t.ex. ha en produktlansering för max 30 personer med mingel och buffé.

missing
missing

Takpark

Takparken högst upp ovanför Urban Deli Sveavägen erbjuder Stockholms mäktigaste takterrass med härlig parkmiljö och storslagen utsikt över takåsarna. Perfekt för ett mingel, roliga typer av events eller träningsaktiviteter. Utemiljön kompletteras med den inglasade Cocktailbaren Höjden med skön stämnning oavsett väder. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att hyra delar eller hela taket för ett större eller mindre event.

missing
missing
missing
missing

MÖTESRUM

På Urban Deli Sveavägen finns en större lokal avsedd för konferenser och möten. Lokalen som är på totalt 90 kvm kan delas av till 2 eller 3 mindre rum på 30 kvm vardera. Lokalen möbleras efter behov och är utrustade med tillbehör för möten och konferens, som whiteboard, projektor, skärmar, blädderblock och självklart WIFI.

missing
missing

Vi hjälper dig med

Skräddarsydda event

Vi kan vara med och skapa ett event som passar dig. Med ett fantastiskt kök, fina lokaler och ett engagerat team kan vi hjälpa dig att göra ett unikt, händelserikt och spännande arrangemang som ingen vill missa.

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR OCH BESTÄLLNINGAR