Event & möten

På Urban Deli erbjuder vi en mångfald av lokaler som passar för en rad olika evenemang och arrangemang, oavsett om det är ett intimt möte eller en storartad fest. För dig som föredrar en avskild atmosfär kan du hyra våra chambre separéer eller varför inte en egen bar för kvällen? Vår Takpark på Sveavägen har flera dolda oaser där du kan njuta i lugn och ro med den bästa utsikten över Stockholm.

Vi är mer än villiga att hjälpa till med planering och genomförande av ditt event i våra lokaler. Med vår expertis inom service, mat och dryck kan du lita på att vi tar hand om varje detalj för att göra din kväll till en minnesvärd upplevelse. Låt oss få äran att arrangera din kväll tillsammans med dig!

Event och möten

Chambre Séparée

Kom och upplev en gemensam festmåltid i någon av Urban Delis Chambre Séparée, en plats där stora sällskap kan samlas för att njuta av fantastiska mat- och dryckesupplevelser tillsammans. Våra Chambre Séparée är skapad för att vara tillgänglig och välkomnande för alla, med gott om plats för att rymma dina vänner, familj eller kollegor. Här kan ni dela glädjen av god mat och dryck i en avslappnad och bekväm miljö, utan krångel. Vår vänliga personal finns till hands för att säkerställa att ni får en minnesvärd upplevelse, från den första aptitretaren till den sista svalkande drinken. Oavsett om ni firar en födelsedag, en årsdag eller bara vill njuta av en kväll tillsammans, så har vi en Chambre Séparée som passar ändamålet.

missing
missing

Takpark och takbar

Sippa på en drink som är lika vacker som god i ett kylt glas med en av Stockholms mest spektakulära utsikter? Varmt välkommen till Urban Delis Takpark, en stadspark bland molnen belägen mitt i city! Vintertid flyttar vi in i vår inglasade takbar och njuter av utsikten inne i värmen från vår inglasade takbar. Vi siktar på att just du ska få ta del av känslan som vi vill dela. Helt enkelt Stockholms bästa takhäng. Taket är perfekt för fest i mindre och större sällskap.

missing
missing
missing
missing

MÖTESRUM

På Urban Deli Sveavägen finns en större lokal avsedd för konferenser och möten. Lokalen som är på totalt 90 kvm kan delas av till 2 eller 3 mindre rum på 30 kvm vardera. Lokalen möbleras efter behov och är utrustade med tillbehör för möten och konferens, som whiteboard, projektor, skärmar, blädderblock och självklart WIFI.

missing
missing

Sov över på

Hotel With Urban Deli

Välkommen till Hotel With Urban Deli, ett supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm City. Hotellet ligger en våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, deli, fik, matbutik och matstudio. På taket finns en cocktailbar och takpark med utsikt över Stockholms takåsar. Hos oss bor du i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör hotellet till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister. Välkommen!

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR OCH BESTÄLLNINGAR