Event & möten

På Urban Deli erbjuder vi en mångfald av lokaler som passar för en rad olika evenemang och arrangemang, oavsett om det är ett intimt möte eller en storartad fest. För dig som föredrar en avskild atmosfär kan du hyra våra chambre separéer eller varför inte en egen bar för kvällen? Vår Takpark på Sveavägen har flera dolda oaser där du kan njuta i lugn och ro med den bästa utsikten över Stockholm.

Vi är mer än villiga att hjälpa till med planering och genomförande av ditt event i våra lokaler. Med vår expertis inom service, mat och dryck kan du lita på att vi tar hand om varje detalj för att göra din kväll till en minnesvärd upplevelse. Låt oss få äran att arrangera din kväll tillsammans med dig!

Vill du lära dig något nytt?

Utforska vårt sortiment av snabbkurser på Urban Deli. Vill du lära dig att öppna ostron, mixa cocktails som en proffsig bartender eller få råd från våra experter om dryckesval till maten? Perfekt för att krydda upp dagen efter möten – samarbeta och lära er något nytt tillsammans.

Event och möten

Matstudion

Kom och njut av en gemensam festmåltid i vår matstudio som lätt förvandlas till en chambre Séparée. Perfekt för stora sällskap, vår avskilda plats erbjuder fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Oavsett om det är med vänner, familj eller kollegor finns gott om plats för alla att koppla av och njuta av god mat och dryck utan krångel. Vår vänliga personal ser till att ni får en minnesvärd kväll från början till slut. Så välkommen att boka vår matstudio för en födelsedag, årsdag eller bara en kväll att minnas.

missing
missing
missing
missing

Takpark och takbar

Sippa på en drink som är lika vacker som god i ett kylt glas med en av Stockholms mest spektakulära utsikter? Varmt välkommen till Urban Delis Takpark, en stadspark bland molnen belägen mitt i city! Vintertid flyttar vi in i vår inglasade takbar och njuter av utsikten inne i värmen från vår inglasade takbar. Vi siktar på att just du ska få ta del av känslan som vi vill dela. Helt enkelt Stockholms bästa takhäng. Taket är perfekt för fest i mindre och större sällskap.

missing
missing
missing

Våra nyrenoverade mötesrum

Välkomna till våra nyrenoverade mötesrum på Urban Deli Sveavägen där kreativiteten flödar fritt. Oavsett om ni behöver utrymme för affärsmöten eller inspirerande workshops, så har vi lokalerna maten och drycken. Här ger vi er verktygen för att skapa det innehåll ni behöver för en lyckad dag. Våra rum är flexibla, är ni 13 personer räcker det med ett rum, är ni fler öppnar vi upp väggarna mellan rummen och ni kan vara upp till 80 personer beroende på möblering.

missing
missing
missing
missing
missing
missing

Egen matsal och bar

Utforska en urbant inspirerad restaurangupplevelse i vår inre restaurang och bar. Här kan du njuta av det bästa av stadens smaker i en atmosfär som välkomnar till en kul kväll i fred från restaurangens övriga gäster, din egen chambre separeé. Här dukar vi upp med innovativa rätter och handgjorda cocktails. En god upplevelse mitt i stadens pulserande hjärta med egen ingång och bar. Klart du kan få din egen bartender om du önskar.

missing
missing

Sov över på

Hotel With Urban Deli

Välkommen till Hotel With Urban Deli, ett supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm City. Hotellet ligger en våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, deli, fik, matbutik och matstudio. På taket finns en cocktailbar och takpark med utsikt över Stockholms takåsar. Hos oss bor du i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör hotellet till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister. Välkommen!

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR OCH BESTÄLLNINGAR