missing

Vi vill göra matlivet enklare, godare och lyckligare

För Urban Deli står den goda maten i fokus. Vi vill göra matlivet enklare, godare och lyckligare. Maten ska vara god för smaklökarna och ha tagits fram på ett sätt som är gott för människor, djur, miljö och klimat – utan onödigt resursslöseri. Mångfalden ska genomsyra Urban Deli, bland personal, meny och butiksutbud. Som gäst hos Urban Deli ska det vara enkelt att göra hållbara val, oavsett hur du gillar att äta eller handla.

Vår kombination av butik, saluhall och restaurang ger oss möjligheten att skapa vårt eget kretslopp och minimera vårt matsvinn. Nästan allt du ser i våra saluhallar serverar vi också i restaurangen, vilket säkerställer såväl god kvalitet som minskat matsvinn. Vi försöker ta vara på frukt och grönt från våra matbutiker i både saluhallen och restaurangen. Att ta hand om och förädla fina råvaror istället för att slänga tycker vi om!

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Dessutom har vi ett eget produktionskök i Sickla, ett hotell och en takpark med cocktailbar på Sveavägen 44, konferensrum, matstudio och catering. På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda idag med samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas!

För ett hav i balans

Gårdsfiskgratäng

Gårdsfisk arbetar för hav i balans, Urban Deli arbetar för en ansvarstagande matkultur. Därför har vi tillsammans tagit fram den här smarriga fiskgratängen gjord på Gårdsclarias uppfödd på svenska bondgårdar. Heja Gårdsfisk!

Vi serverar gratängen på Urban Deli i restaurang att äta som lunch eller att köpa hem som färdig gratäng att

Bättre för dig och för vår planet

50/50 Köttbullen

Från och med nu rullar vi alla våra köttbullar enligt 50/50-principen. Hälften av blandfärsen byts ut mot svenskodlade baljväxter. Att blanda ut kött med baljväxter och andra växtbaserade ingredienser är inget nytt. Det är inte bara bra för vår planet utan det ökar näringsvärdet på våra bullar.

Hallå hallå!

Du, missa inte vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med allt det roliga och goda som händer på Urban Deli så missar du inte kul events, nya spännande rätter i våra menyer, nyheter i butiken, schyssta deals på fina råvaror från saluhallen eller DJs, livespelningar och mycket annat skoj!

Våra ställen