missing

Våra ställen

Queer Heights 29 juli - 4 aug

Join our jubilant celebration of life, love, and pride on Stockholm’s most fabulous rooftop. Here you are not just welcome—you are celebrated.

Nyheter

DON'T MISS UPCOMING EVENTS!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Urban Deli så behöver du inte missa allt det roliga som händer hos oss

Sov över på

Hotel With Urban Deli

Välkommen till Hotel With Urban Deli, ett supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm City. Hotellet ligger en våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, deli, fik, matbutik och matstudio. På taket finns en cocktailbar och takpark med utsikt över Stockholms takåsar. Hos oss bor du i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör hotellet till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister. Välkommen!

Smakar som stekt strömming och serveras med klassiska tillbehör

Sillenbergare

När man rensar fisk hamnar ca 20% prima sillkött kvar på benen. Nu finns det en maskin som kan rensa ut dom där sista procenten. Hos sill utgör nämligen filéerna mindre än hälften av fiskens vikt. Det är ett enormt resursslöseri, men också ett bortfall smakmässigt eftersom de allra finaste bitarna fisken rensas bort trots att köttet är perfekt fiskfärs. Den fiskfärsen använder vi nu till ny mat som är hållbar för planet och hälsa, utvecklad på Axfoundations utvecklingscentrum Torsåker gård.