Post bar

Välkommen till Post Bar, Urban Deli Nytorget. Baren fokuserar på naturliga och hantverksmässiga viner serverade på kran och i flaska och har en matfilosofi som grundar sig på återbruk och innovativ förädling av våra råvaror från butik och saluhall.Naturvin, hållbarhet och enkelhet i fokus

Med avslappnade vinprovningar, skön musik och kunniga sommelierer är målet att skapa en bar där det blir enkelt att prova nya viner och äta något nytt spännande och hållbart. Matfilosofin vilar på två grundstenar – återbruk och innovativ förädling av våra råvaror från butik och saluhall. Post Bar serverar mycket grönt och svenskt i säsong, använder sig av naturlig smaksättning och traditionella tekniker såsom torkning, gravning, mjölksyrning och fermentering. Råvarorna står i fokus och förstärks med naturliga smaker och ett enkelt uttryck. En del av vinsortimentet serveras på kran.

 Det finns även ett utbud av hantverksöl, nya innovativa alkoholfria drycker och ett enkelt, men bra sortiment av sprit och drinkar. Konceptet att servera vin på kran stämmer in bra på Urban Delis löfte om hållbarhet och kvalitet. Genom att inte tappa på flaskor och frakta dessa sparar vinodlaren tid och kostnader och Post Bar kan i sin tur erbjuda bättre vin för pengarna och jobba hållbart utan onödigt svinn.

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss