Om Urban Deli

Vad är Urban Deli?

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Dessutom har vi ett eget produktionskök och hotell på Sveavägen 44. På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda idag med samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas! Vår vision är att bidra till ett godare, enklare och lyckligare matliv.

Urban Deli Nytorget är ursprunget och ligger mitt i Sofo på Södermalm. Här blandas lokalboende med designers, reklamare, kändisar, matentusiaster och livsnjutare. Frukost går över i lunch som glider över till eftermiddagsfika som blir after-work och kombineras med en shoppingrunda i butik och saluhall. På helgerna är det ofta hög puls både i matsalen och i baren. Urban Deli Nytorget erbjuder frukost alla dagar i veckan, saluhall med bar och brunch på helgerna och ett utvalt sortiment i butiken. På sommaren öppnar vi upp en jättelik uteservering som sträcker sig mellan restaurangen och Nytorgsparken.

Urban Deli Sickla är stämningen familjär och på vardagarna trängs lunchgästerna som arbetar i närliggande kvarter. Med sitt läge precis utanför gallerian i Sickla Köpkvarter lockas inte bara närboende utan även gäster från Hammarby Sjöstad ändå ut till Nacka och Värmdölandet. Även om sammansättningen är densamma med restaurang, butik, saluhall och bar blir kvällarna lite lugnare här och vardagarna lite intensivare. Den långa saluhallsdisken lockar till helgens inköp och med biograf och andra aktiviteter i närområdet börjar eller avslutar man kvällen hos oss.  På Urban Deli Sickla huserar också köket där alla våra egna varor tillagas, från färdiga rätter till såser, tillbehör, korvar och egen inlagd sill.

Urban Deli Sveavägen öppnade hösten 2015 nära Hötorget och är vår största satsning med hotell i källaren, takbar, café, lounge, matstudio och konferens i anslutning till vår vanliga verksamhet. Här är det alltid aktivitet och våra drygt 120 medarbetare erbjuder service från morgon till kväll alla dagar i veckan. Takparken på 9:e våningen är öppen året runt och erbjuder en härlig bar och uteplats i parkmiljö med fantastisk utsikt över Stockholm. Urban Deli Sveavägen erbjuder bland annat generösa öppettider, ett utvalt sortiment, frukost alla dagar och brunch på helgerna.

Hotel With Urban Deli, en trappa ner på Urban Deli Sveavägen ingår numera helt i vår verksamhet. Hotel With Urban Deli öppnade 2015 och är ett nytänkande och modernt hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriade från störande solljus. Kombinationen av smarta design- och tekniska lösningar och tysta rum och puls och atmosfär på Urban Deli en trappa upp, ger gästen det bästa av två världar i en hotellupplevelse.

Urban Deli Centralen är Urban Delis livligaste mötesplats och utgörs av en restaurang och bar, en matbutik i miniformat och en take away salladsbar. Restaurangen fokuserar på modern streetfood-inspirerad mat där största delen av menyn är vegetarisk. Förutom en bar med ett noga utvalt sortiment serverar restaurangen frukost, lunch och middag. Salads & Stuff är Urban Delis salladskoncept anpassat för take-away. Här ligger fokus på omsorgsfullt förädlade råvaror, goda smaker med många vegetariska alternativ som softa toppas med en varm komponent. ”Stuff” är godsaker så som juicer, mellanmål och hot-pots. Mini-matbutiken är fylld med mat som är “Good to Go”, det vill säga bra mat att ta med hem – på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten. Sortimentet täcker alla dagens måltider och innefattar allt från en-portionsrätter och familjemiddagar till kall gröt, smoothies, bars, färskpressat, mackor och mycket mer. På en relativt liten yta ska man kunna plocka ihop en komplett frukost, lunch, middag eller något mindre till mellanmåltiderna.

Vi ses!

Hitta till oss